Dansk webbureau specialiseret i WordPress

For bureauer

Hos IntelligentWP specialiserer vi os i at styrke bureauer ved at levere høj-kvalitets WordPress websites og webshops enten i partnerskab eller som helt white-label løsninger. Vores skræddersyede services sikrer, at du kan tilbyde unikke, hurtige og skalerbare websites til dine kunder uden behov for intern udvikling. Med faste priser og hurtig turn-around hjælper vi dig med at komme hurtigt og effektivt i mål.

Gennem Intelligent Hosting giver vi ubegrænset adgang til vores site-manager dashboard, der giver jer et komplet overblik over alle jeres administerede sider, samt alle funktionaliteter på tværs af hosting og services, og mulighed for 24/7 teknisk support.

IntelligentWP Blueprint Framework

Vores IntelligentWP Blueprint framework er rygraden i vores service, der gør det muligt for bureauer at levere effektivt i samarbejde med os. Vi giver adgang til et detaljeret Figma-dokument som afspejler mulighederne i vores framework, samtidigt med at jeres designteam kan skabe unikke websites inden for rammerne. Dette sikrer at kreatitivitet og design ikke behøves at gå på kompromis med pris og hastighed.

Med vores Figma skabelon, kan i designe jeres side helt som i har behov for, på tværs af opbygning, headers og footers, størrelse, farver og animationer. Vi tilbyder også digital design services, hvis I ikke har in-house ressourcer.

Efter mange års erfaring har vi udviklet vores egen specialoptimerede udgave af WordPress, som vi kalder Intelligent WP Blueprint — en omfattende optimering af hele økosystemet omkring WordPress og WooCommerce.

Denne specialoptimerede version af WordPress er designet til at yde maksimalt og er grundlaget, hvorpå vi bygger hver enkelt hjemmeside. På den måde sikrer vi, at alle vores hjemmesider er hurtige, sikre, og optimeret til både søgemaskiner og konvertering. Med WP Blueprint kan vi sikre overlegen perfomance, hurtig turn-around og priser fra 9.995,-

Vores team består af erfarne og dygtige specialister på tværs af UX design, dybdegående ekspertise i e-handel og SEO, samt udviklere og DevOps engineers der eksperter i at udvikle funktionelle og brugervenlige websites i det helt rette snit.

Som bureaukunder har du adgang til vores projekt-dashboard. Her kan der uploade alle nødvendige materialer såsom tekster, billeder, referencer og loginoplysninger, samt kommunikere direkte med vores team via chat. Dette værktøj sikrer, at vi har al information samlet ét sted, så vi kan arbejde effektivt, og I hele tiden kan følge med i processen.

Vi tilbyder alle vores bureaukunder en fast kontaktperson. Din kontaktperson vil være din betroede sparringspartner, som kender alle dine projekter indgående og sørger for, at du altid har en finger på pulsen. Vi tilbyder direkte chat og calls gennem vores projektstyrings-værktøj og Microsoft Teams.

Vores avancerede overvågningssystem holder konstant øje med din hjemmesides oppetid og serverens responstid, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Denne konstante overvågning sikrer, at du altid er opmærksom på din hjemmesides ydeevne, og at vi kan træffe øjeblikkelig handling, hvis der opstår problemer.

For kr. 195/md per hjemmeside står vores team af WordPress eksperter klar døgnet rundt til at at løse problemer hurtigt hvis en side går ned, og sender jer en rapport, når alt er løst. Da vi overvåger siden, behøver I ikke foretage jer noget – det er allerede taget hånd om.

For at sikre transparens arbejder vi som udgangspunkt altid med faste priser for nye hjemmesider, startende fra 9.995,00 eks. moms, foruden hosting og evt. services.

Med et udviklings-abonnement (fra kr. 3.375,-/måneden), er I og jeres kunder sikret ressourcer til løbende fejlrettelser, udvikling af nye funktioner og designtilpasninger uden at kunne gå over budget. Et abonnementet kan bruges på tværs af flere hjemmesider uanset plan.

Er der ikke brug for løbende drift og udvikling, men udviklingsopgaver ad-hoc, indhold i vil have indsat, eller farver ændret, tilbyder vi også et klippekort (fra kr. 4.250,- for 20 klip). Et klippekort er fleksibelt og kan fordeles mellem forskellige typer opgaver og kunder. Der betales kun for den tid, der er brugt, hvilket betyder, at en opgave kan koste helt ned til 187,50

De fleste mindre projekter tager som regel 3-5 uger, men det kan variere afhængigt af projektets størrelse og hvor hurtigt vi modtager det nødvendige materiale og korrektur. Vi prioriterer dog altid kvalitet frem for hastighed, så vi tager hellere en ekstra uge end en uge for lidt for at sikre, at du får det bedste resultat.

Få en uforpligtende samtale

Vi designer og udvikler specifikt til WordPress, i en professionel og optimeret arbejdsgang, der gør vores løsninger brugervenlige, hurtige og driftsikre — samt ikke mindst økonomisk bæredygtige!